sampurasun….

nepangkeun sim kuring jalmi dusun ti bandung… mugia katampi ku sadayana… hatur nuhun.

23 thoughts on “Buku Tamu

  1. SALAM KENAL
    Dengan FRONT KOMUNITAS INDONESIA SATU (FKI-1, Ormas Independen). Utk lebh mengetahui kegiatan dan AD/ART FKI-1 dpt dilihat di Website:www.apindonesia.com (Klik LOGO FKI-1).
    Terima Kasih Imas Nurhayani,SE. Sekretariat:Gd.Dewan Pers. Jl.Kebon Sirih No;32-34 Jakarta Pusat. Tlp:0213503349, 3864167, 0818798586. Email:satufki@gmail.com.

  2. Assalaamu ‘alaikum

    Juragan kumaha mangsa kiwari yeuh ?
    zararaghzag meureun nya !?

    Kinten-kinten iraha nya urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok deui ?

    Cing manawi kagungan warta perkawis jadwal kuliah semester lima, jiganamah tos nyepeng juraganmah ? pecclengkeun ah kadieu nya.

    sakitu kapihatur
    mangga ah sanes waktos nyambung deui

    chaaaaggggg !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s