Buku Tamu

sampurasun….

nepangkeun sim kuring jalmi dusun ti bandung… mugia katampi ku sadayana… hatur nuhun.

Iklan

23 tanggapan untuk “Buku Tamu

  1. SALAM KENAL
    Dengan FRONT KOMUNITAS INDONESIA SATU (FKI-1, Ormas Independen). Utk lebh mengetahui kegiatan dan AD/ART FKI-1 dpt dilihat di Website:www.apindonesia.com (Klik LOGO FKI-1).
    Terima Kasih Imas Nurhayani,SE. Sekretariat:Gd.Dewan Pers. Jl.Kebon Sirih No;32-34 Jakarta Pusat. Tlp:0213503349, 3864167, 0818798586. Email:satufki@gmail.com.

  2. Assalaamu ‘alaikum

    Juragan kumaha mangsa kiwari yeuh ?
    zararaghzag meureun nya !?

    Kinten-kinten iraha nya urang tiasa patepung lawung paamprok jonghok deui ?

    Cing manawi kagungan warta perkawis jadwal kuliah semester lima, jiganamah tos nyepeng juraganmah ? pecclengkeun ah kadieu nya.

    sakitu kapihatur
    mangga ah sanes waktos nyambung deui

    chaaaaggggg !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s