coo cwiiit …

kabayan = beb (ka nyi iteung) apal teu bedana kudanil jeung kuda delman …
iteung = teu terang …. (bari lelendetan gumeulis)
kabayan = ari kuda delman kusirna di tukang ….
iteung = ari kudanil …..
kabayan = kudanilmah jiga siaaa …..
iteung = iih akang coo cwiiit …..
kabayan kapiuhan …

Posted in Tak Berkategori

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s