si jalu tereh ka SD…

jalu… sakedap deui hidep tereh asup ka SD….
kadenya SD-mah beda jeung TK… hidep bakal meunang babaturan anyar, lingkungan anyar, guru anyar jeung hal lain anu ku hidep bakal kaalaman… tapi jalu…hidep tong waswas da lain hidep bae anu bakal ngalaman kitu teh puluhan bahkan ratusan barudak nu lain bakal ngalaman kajadian anu sarua….
jalu… bapa ngawanti-wanti …. cing kahade nya … cing ati-ati nya milampah… da ku jaman ayeunamah tong boro kajelema dewasa, ka barudak oge geuning anu jahatmah neangan lolongkrang pikeun ngaruksak akhlak … bapa mihapekeun anjeun kanu Kawasa oge ka diri anjeun sorangan… cing inget yen lamun milampah salah bakal cilaka jeung lamun milampah bener tangtu salamet…
ti bapa nu mikanyaah anjeun lahir batin….

One thought on “si jalu tereh ka SD…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s