Ema..

tos cunduk waktuna…
tos datang mangsana….

teu bisa di ulah-ulah…
teu bisa di halang-halang

takdir teu bisa di pungkir
kadar teu bisa di singlar….

pun Biang parantos mulih ka jati mulang ka asal ninggalkeun alam pawenagan ieu
dinten sabtu 5 juli 2008 tabuh 12.45

mugia amal sareng ibadah mantenna di tanpi ku Alloh SWT sareng di tempatkeun di tempat anu mulia munguh Kersana Pangeran sakabeh alam…. amin.

2 thoughts on “Ema..

  1. Innalilahi wainnalinahi rojiun.Mugia amal sareng ibadah anjeunna ditampi ku allah SWT. kalayan di tempatkeun di tempat anu layak. kitu deui para kulawargana anu dikantunkeun sing dipaparin katabahan, kakitan sareng kasehatan. Aminnnn….

  2. Keun weh wios nu atos mah, kantun kapayun ulah hilap urang sami2 do’akeun mugia ditampi amal hadena diampuni dosana.amiiin
    tetap semangat !!
    terus berjuang dulurrrrr !!
    hidup dulur !
    merrrrrrrrddekaa!
    Allahu akbar!

    chag ah !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s