mieling pangantenan… (punten kanggo 17 thn ke atas..)

NINI ENDOH vs AKI DARHAM
dina hiji peuting ni jemplang jempling… simpe pisan teu ka denge sora bom-bom acan… harita nini endoh rek kaulan jeung aki darham minangkala rek kaulan kawinan nini jeung aki anu ka 72 taun…. dua nana sapuk rek nginget-nginget deui mangsa keur pada mungkas lalagasan… ti sore keneh nini endoh geus meuli minyak kolonyo… supaya rada harum teu bau kesang jeung kelek teuing… ari aki darham tangtu embung eleh… manehna geus tatan-tatan meuli obat kuat nu di campur ku tangkur bayawak…. supaya ngejreng pikirna…

singketna carita…
kacaritakeun peuting nu di tungguan geus nepi… atuh langsung dek bae pemanasan… beres pemanasan di selang heula ngampihkeun hayam… lantaran aki darham karek inget hayam kukutna can di ampihkeun… beres eta langsung
to de point…. si jagur aki darham langsung nyeledek kana simanis nini endoh…. aki darham kacida kagetna bari di barengan atoh lantaran si nini mani seuseut... bener-bener asa keur malem pertama pikir si aki…..di tengah luut leet kesang si aki nanya ka si nini naha make naon make jadi jiga parawan deui…. nini endoh keukeuh nyebutkeun teu make nanaon…aki darham panasaran bari di reret ka handap…. na JADOL teh si horeng mana horeng…. samping nini endoh ka bawa asup…..eta meureun ku pogotna, nini endoh nepi ka poho muka samping…..

One thought on “mieling pangantenan… (punten kanggo 17 thn ke atas..)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s