ingkar…

ngolembarna hate ti kabeneran …. matak suka …..matak lugina….. salaga kahayang asa gampang kalakonan….. sagala kanista asa gugupay ngahiap-hiap….. tuh itu jalan ka jurang…. tuh itu jalan kamaksiatan….. tuh itu jalan kanikmatan jasadi…. lamun  karep sagala kalakonan….. puguh matak suka seuri…. tapi pasti batin ceurik balilihan…. duh Gusti Nu Maha Suci ….. abdi nyalindung ka Gusti ku panyalindungan anu pageuh tina sagala kanista…. kumargi… sapageuh-pageuhna panyalindungan ngan panyalindungan Alloh SubhanahuWata’ala…..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s