Angin..

Angin…

hiliwirna anjeun mangsa panas poe

nebak awak asa ku nikmat….

leungit hareudang…. lengit bayeungyang……

kari seger nu karasa…..

Angin…..

hiliwirna anjeun mangsa kasono ngagulak

mawa beja manehna sarua ngagulak….

kari endah nu karasa….

Angin….

hiliwirna anjeun mangsa duriat pakait

mawa beja nu ngosongkeun katunggaraan

nu ngajadikeun jauh jadi deukeut…. panas jadi tiis…. poek jadi caang….

kari nikmat nu karasa….

Angin…

hiliwirna anjeun mangsa kapeurih hate

mawa beja jeung mangrebu cucuk

nu nancleb parat kana ati….

kari nalangsa nu karasa…..

Angin….

hiliwirna anjeun nu leutik…..

di angseu…. di lenyepan…. di rarasa….

kari saha nu tumiba….

pasti kaluangan hate nu katarima….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s