jalu….

jalu….

perlu ku hidep di kanyahokeun…. rehna langit….bumi, katut sagala eusina…. eta kabeh kagungan Alloh SWT…. urang mah jalu…. salaku mahluk nu teu daya teu miboga… ngan saukur make jeung  ngaku-ngaku hungkul …. itu nu urang ieu nu abdi…. tapi sagala eta moal maturan urang lamun urang geus ngajapapang  nangkarak baeud….

jalu anaking…

perlu ku hidep di lenyepan… sakabeh jalma nu maot…. kulawarga…. kakayaan…. jeung sajabana nu sipatna jasmaniah…. ngan saukur nganteur urang nepi ka lawang kuburan…. kabeh ngan saukur gugupai bari reumbai cimata tapi teu aya nu daek maturan…. ngan ibadah jeung amal sholeh nu pasti bakal maturan urang engke di jero kubur….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s