21 juli….

21 juli …..5 taun nu kaliwat …

Dian bojo akang…..

asa cik keneh urang jatukrami di saksian lebe jeung kaluarga….

asa cik keneh urang sibuk nyiapkeun sahagalana pikeun kaperluan hajat….

asa cik keneh pikiran jeung pisik urang ka kuras ku lobana pasualan ngenaan kumaha carana ngabina rumah tangga anyar…..

asa cik keneh urang teu boga tanggungjawab ngurus turunan… eh ayeuna geus aya si jalu nu geus umur 4taun jeung nu masih keneh aya dina rahim anjeun….

jeung asa cik keneh…cik keneh…lainna, nu teu karasa geus 5 taun kaliwat ku urang di lakonan…

Dian bojo akang….

geus loba hal nu ka alaman ku urang salila ieu…. susah…. sedih… suka atawa senang eta kabeh jadi bumbu anu amis lamun urang ikhlas ngajalankeun-na….

hampura akangnya bisi salila 5 taun ieu akang can bisa mere kabagjaan hirup keur anjeun…. akang ngan mere kasedih jeung katunggaraan ka anjeun… akang tambah isin ku anjeun… lantaran anjeun jiga anu teu ngarumas hirup di bawa sangsara….

Dian… loba kahayang jeung cita-cita nu can kalaksana ku urang duaan… cing sabar nya… akang ngan bisa ngado’a ka Gusti nu Maha Kawasa… moga-moga bae ka-ikhlasan jeung kapasrahan anjeun ngawulaan akang, cing jadi amal nu mangpaat…. jeung Alloh SWT ridho ka anjeun…. amin

One thought on “21 juli….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s