sijalu tereh sakola…

jalu anaking….

sakedap deui hidep bakal sakola… hidep bakal ngamimitian hirup gaul jeung nu lian… kasep…. bakal loba hal anu anyar nu bakal ka alaman ku hidep engke…. babaturan anyar…. lingkungan anyar…. tempat anyar jeung bakal aya GURU….. jalu anjeun bakal kaget, lantaran nu salila ieu nu ngatur….ngajar…ngaping hidep teh anu atos di kenal ku hidep….nyaeta Bapa,Ibu jeung Nini…. tapi engke bakal aya nu ngatur… ngajar…ngaping hidep di sakola nyaeta GURU… inget kasepnya… guru teh gaganti Bapa jeung Ibu pikeun ngadidik hidep sangkan leuwih nyaho kana hal-hal bener atawa hal-hal salah….

jalu anaking….

lamun guru nuju nerangkeun… regepkeun ku hidep…tengetkeun… lamun hidep teu ngarti kana maksudna, geura enggal taroskeun naon anu ku hidep teu kaharti….

jalu…..Insya Alloh Bapa ge moal leupas pangawasan ka hidep….

2 thoughts on “sijalu tereh sakola…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s