jalu anaking….

jalu anaking….

kahayangmah bapa teh mere harta nu loba … pangkat nu luhur atawa elmu nu luhung…. tapi da kumaha kasep…. kaayaan bapa batan sakieu buktina…. harta teu boga, pangkat komo deui… atuh elmu da naon atuh nu rek di pulung ti diri bapa….

nu matak kasep… bapa paling ngan bisa mekelan anjeun atikan atawa bag-bagan ngenaan kahirupan anu ceuk bapa mah bener…. tapi hidep kudu nyaring deui….kudu di beuweung heula samemeh di teleg…. naha amis, pait atawa asin…. tapi tong salempang jalu…bapa moal ngajurumuskeun hidep kana kasalahan… atawa kana kamaksiatan…ih amit-amit….

jalu anaking….

atikan ngenaan hirup nu bakal di bekelkeun ka hidep, lain atikan nu paling hade sadunia…. tetep atikan agama nu kudu jadi ageman hidepnya… ari ieumah nya saukur tanda kanyaah bapa ka hidep….lantaran kanyaah kolotmah satutup umur….

do’a ti bapa… moga anjeun jadi jelema bener teu badeur…. jelema sholeh nu teu salah….

ti bapa…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s