hiji pangakuan…

duh Gusti nu Maha suci…  

naha ieu hate mani teuas narima hidayah Anjeun…. 

unggal poe unggal usik abdi milampah  dosa .. 

dosa nu di haja jeung dosa nu kapaksa di haja…

abdi sadar kana kalakuan abdi nu ngalanggar ajaran Agama… 

tapi naha ieu hate mani teu sieun teu nineung… 

jiga nu bakal hirup abadi …          

duh Gusti nu Maha Asih… 

ulah ninggalkeun abdi waktu abdi lamokot ku dosa…

 ulah ninggalkeun abdi saatos Anjeun masihan hidayah…. 

abdi sadar kana dosa sanajan abdi tetep ngalampahkeun maksiat ka Anjeun..

tapi Anjeun tetep mikanyaah abdi… 

Anjeun tetep nutupan aib abdi ti jalma nu lian… 

Anjeun tetep masihan rezeki …. 

padahal dina waktu nu barengan abdi nyieun maksiat ka Anjeun…..                              

duh Gusti nu Maha Welas Maha Asih ..

hapunten abdi nu dzolim Gusti…. 

upami sanes Anjeun Pangeran nu Maha Welas Maha Asih naha ka saha deui abdi nyuhunkeun ampunan….  

One thought on “hiji pangakuan…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s